Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (3.59 secunde)
Prin intermediul unor monitoare amplasate in incinta statiilor, la fiecare pompa de alimentare si in magazinele Rompetrol, clientii vor putea afla in permanenta informatii utile despre situatia economica, politica si sociala, cursul valutar, stiri privind activitatea Grupului, lansarile de produse si servicii Rompetrol pentru consumatori.
Galmopan SA si Alcom SA au inaugurat astazi cel de-al treilea supermarket galatean, eveniment care coincide cu Sarbatorile Galatiului. Galmopan SA si Alcom SA au pregatit pentru galateni o surpriza de care acestia se vor putea bucura cu ocazia Sarbatorilor Galatiului.
Bancile comerciale vin in intampinarea cheltuitorilor cu oferte care mai de care mai colorate.
O alta manastire unde credinciosii vor putea asista la slujba de Inviere este "Sfintii Nicolae si Bretanion" (cea cu peste 100 de candelabre aurite), din comuna 23 August.
De asemenea, CitiFinancial stabileste suma acordata si conditiile de rambursare in functie de situatia fiecarui client, cu rate care sa nu depaseasca pragurile impuse de normele BNR. ... Mai mult, pentru clientii bun-platnici, CitiFinancial pune la dispozitie un produs de suplimentare a creditului curent.
In plus, clientii care opteaza pentru aceasta optiune vor beneficia de o reducere de 50 la suta la abonamentul lunar, dupa cum urmeaza: ... In cazul in care clientii vor prefera sa inchirieze modemul, ei vor beneficia de reducerea chiriei cu 50 la suta, indiferent de durata contractului.
Debutul acestei saptamani a adus o bucurie pentru clientii Praktiker, fiind lansat pe piata cardul de credit "BCR MasterCard Praktiker" prin care utilizatorii pot obtine imprumuturi de pana la echivalentul in lei a 5000 euro.
Debutul acestei saptamani a adus o bucurie pentru clientii Praktiker, fiind lansat pe piata cardul de credit "BCR MasterCard Praktiker" prin care utilizatorii pot obtine imprumuturi de pana la echivalentul in lei a 5000 euro.
10% din craioveni se adreseaza agentiilor imobiliare Majoritatea agentiilor craiovene care au un site pe care-si promoveaza oferta colaboreaza si cu portaluri de specialitate nationale.
Batalia pentru clienti determina banci ca BCR, BRD, Romexterra, Raiffeisen si ING sa vina cu solutii pentru ca serviciile oferite sa fie de cea mai buna calitate si sa fie oferite in conditiile cele mai optime.
Cu toate acestea, indiferent de cat de priceput e ospatarul, bucatarul e cel care aduce clientii intr-un restaurant, mai ales ca acestia au anumite asteptari de la mancarea comandata. In domeniul turismului si al prestarilor de servicii, orice client multumit aduce cu el cel putin cinci clienti noi.
1 milion de euro, clientii unicului distribuitor de gaze din judetul Constanta vor putea accesa prin internet consumul de gaz si valoarea facturilor aferente acestuia, pe care le au de achitat, putand chiar sa efectueze plata online a acestor facturi prin intermediul unui cont bancar, a aratat vineri in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotel Bulevard din Constanta si prilejuita de acest eveniment, Augustin Oprea, directorul general al Congaz.
Prin urmare, cei care vor plati statului aceasta noua taxa nu vor fi magnatii petrolului, care nu-si vor diminua profitul, ci clientii care o vor suporta.
Clientii iau cu asalt terasele, unde merg mai ales seara, dupa ce a mai trecut caldura de peste zi. ... In aceasta perioada, clientii teraselor nu se mai inghesuie sa cumpere vinuri sau tarii, produse aflate la mare cautare in timpul iernii.
Membrii Asociatiei Brokerilor au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute Codul de conduita privind protectia datelor cu caracter personal si au discutat proiectul Codului de etica, care va fi supus aprobarii membrilor asociatiei la urmatoarea adunare generala, in toamna.
Firmele de telefonie vor fi obligate de stat sa-si informeze detaliat clientii, cu prezentarea tuturor costurilor serviciilor oferite. Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a lansat de curand un nou regulament referitor la relatia societate de telefonie-client.
Mai mult, volumul creditarii va creste in urmatorii ani cu o medie anuala de 25% pe an, potrivit unui studiu realizat de un mare grup bancar. ... Astfel ca datele cu privire la creditele sau leasingul contractat de la institutiile nebancare vor fi trimise Biroului de Credit.
Popularitatea in Europa a modelului 4X4 de dimensiuni mari a crescut si mai mult dupa introducerea, in cursul anului 2004, a versiunii diesel, echipata cu transmisie automata cu cinci trepte. ... KIA Sorento ofera clientilor posibilitatea de a alege intre doua motoare foarte puternice, dotate cu Euro 4.
Conform datelor din bilantul pe primul semestru, Electrica Galati a inregistrat un profit din activitatea de exploatare de 16,816 milioane de lei, reprezentind o crestere cu 25,73% fata de cel programat.
Dupa nereguli de peste 1.000 de miliarde de lei vechi, care au zguduit sucursalele Targu Jiu si Novaci ale Bancii Comerciale Romane si care au avut ca urmare arestarea directorilor, dupa neregulile semnalate in cotidianul nostru de la BCR Motru, cand s-a lasat cu schimbarea conducerii acesteia, sucursala din Motru dovedeste inca o data ca stie cum sa-si piarda clientii si sa fie expusa actionarii in judecata de catre acestia.
google-analytics.com